Tips voor het onderhouden van een stralend schoon bedrijfsvoertuig | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Tips voor het onderhouden van een stralend schoon bedrijfsvoertuig

9 januari 2023 15:00
Lees tijd: 5 minuten | Hanige tips | Leeuwarden

U herkent vast het scenario: een hectische dag vol bestellingen, uw bedrijfsauto bedekt met het vuil van de weg, en dan moet u die ook nog eens vuilvrij maken voor de volgende dag. Wij herkennen dit probleem met onze eigen bedrijfswagens en hebben op basis hiervan een aantal producten ontwikkeld om de schoonmaak van bedrijfsauto's te vergemakkelijken en te verbeteren. In dit artikel leest u welke oplossingen wij hebben voor de meest voorkomende uitdagingen bij het wassen van uw bedrijfswagen.

Hoe verwijdert u hardnekkig vuil en vet van uw auto?

Stelt u zich voor: uw personeel heeft zich ingezet om de weekendbestellingen te bezorgen en inkopen te doen voor de nieuwe week. Tijdens deze ritten kan er veel vuil opspatten, dat op uw auto achterblijft. Eindelijk aangekomen bij uw welverdiende weekend, staat u op het laatste moment voor de taak om uw auto nog snel schoon te maken. Wij gunnen onze klanten de rust die ze verdienen na een week hard werken en hebben daarom een op maat gemaakt product ontwikkeld om dit proces te versnellen en te zorgen voor een grondige reiniging.

Ons product voor dit probleem:

Prime Car is een krachtige en geconcentreerde vloeibare reiniger, speciaal ontworpen voor intensief gebruikte auto's. Deze reiniger verwijdert moeiteloos vuil, vet en andere verontreinigingen die zich ophopen tijdens dagelijkse ritten. Met zijn sterk schuimende formule dringt het diep door en zorgt het voor een grondige reiniging, zelfs op lastig bereikbare plekken.

Het kenmerkt zich niet alleen door zijn doeltreffende reiniging, maar ook door zijn snelle inwerking, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan het wassen. Dit maakt Prime Car niet alleen een betrouwbare keuze voor het behoud van een schone auto, maar ook voor een efficiënte en tijdbesparende ervaring, zodat u meer kostbare tijd kunt besteden aan andere belangrijke zaken.

 • Inhoud: 5L
 • Geconcentreerd en zeer actief
 • Alkalisch voor sterk schuimend effect
 • Biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij
 • Toepassing met hoge of lagedrukspuit
 • Contacttijd: 2-5 minuten inwerken
 • Concentratie: 2-10 vol.-%
 • Spoel af met water

Hoe reinigt u moeilijk bereikbare plekken op uw bedrijfsvoertuig?

U komt erachter dat moeilijk bereikbare plekken op je bedrijfsvoertuig bedekt zijn met hardnekkig vuil en vet. Het lijkt bijna onmogelijk om deze plekken grondig schoon te maken, waardoor het veel tijd en energie kost om uzelf in deze hoeken te wringen voor een goede reiniging. Hoe behoudt u de professionele uitstraling van uw bedrijfsvoertuig wanneer vuil en vlekken zich op de lastigste plekken hebben verzameld?

Ons product voor dit probleem:

Hier komen de wasborstel ovaal en de telescopische steel met Euro-Lock van pas. De wasborstel, met zijn waterdoorlatende ontwerp en ovale vorm, maakt het mogelijk om doelgericht schoon te maken, zelfs op lastige plekken. De zachte, maar duurzame haren van de borstel zorgen ervoor dat zelfs de meest delicate oppervlakken grondig worden gereinigd zonder schade toe te brengen.

In combinatie met de telescopische steel met Euro-Lock, die instelbaar is van 100 tot 180 cm, kunt u de lengte aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijfsvoertuig. Het Euro-Lock mechanisme zorgt voor een stevige vergrendeling, waardoor u de gewenste lengte kunt vastzetten om effectief te reinigen op verschillende hoogten en moeilijk bereikbare plekken.

 • Wasborstel ovaal 260 x 85 mm waterdoorlatend:

  • Afmetingen: 26 x 8,5 cm
  • Kleur: Oranje, Zwart
  • Waterdoorlatend ontwerp voor efficiënte reiniging
  • Zachte, maar duurzame haren voor grondige reiniging zonder schade
  • Ovale vorm voor doelgericht schoonmaken, zelfs op lastige plekken

  Telescopische steel waterdoorlatend met Euro-Lock 1000-1800 mm:

  • Afmetingen: 100 - 180 cm
  • Kleur: Oranje, Zwart
  • Instelbare lengte voor aanpassing aan verschillende behoeften
  • Euro-Lock mechanisme voor stevige vergrendeling
  • Geschikt voor doeltreffende reiniging op verschillende hoogten
  • Waterdoorlatend ontwerp voor een efficiënte schoonmaak

Hoe behoudt u kristalhelder zicht op de weg?

Na een lange rit merkt u dat uw autoruiten bedekt zijn met hardnekkig vuil, insectenresten en aanslag van uitlaatgassen. Deze aanslag belemmert niet alleen het zicht op de weg, maar kan ook de veiligheid tijdens het rijden in gevaar brengen. Hoe behoudt u kristalhelder zicht op de weg en zorgt u ervoor dat uw autoruiten altijd schoon en vrij van vervuiling zijn?

Ons product voor dit probleem:

Prime Screen is de perfecte oplossing om uw autoruiten kristalhelder te houden, zelfs na lange ritten. Deze hoogwaardige ruitensproeiervloeistof is speciaal ontwikkeld om hardnekkig vuil, insectenresten en aanslag van uitlaatgassen effectief te verwijderen. Het product is geformuleerd om te presteren, zelfs bij temperaturen tot -20°C, en zorgt voor een optimale reiniging en zichtbaarheid. Dankzij Prime Screen kunt u genieten van een veilige en heldere rijervaring, ongeacht de wegomstandigheden.

 • Effectieve Reiniging
 • Vriespunt -20°C
 • Helder Zicht
 • Hoogwaardige Formulering

Hoe vermijdt u strepen en vlekken op ramen en spiegels?

U heeft zojuist de ramen en spiegels van uw auto schoongemaakt, maar tot uw frustratie verschijnen er strepen en vlekken, waardoor het glas er allesbehalve helder uitziet. Dit probleem kan uw rijervaring beïnvloeden en de algehele uitstraling van uw voertuig verminderen. Hoe vermijdt u deze ongewenste strepen en vlekken, en behoudt u de glans van uw ramen en spiegels?

Ons product voor dit probleem:

De oplossing voor een streepvrij resultaat op uw ramen en spiegels vindt u in onze
Prime Glass-productlijn. Het Prime Glass doek (groen) is speciaal ontworpen om grotere oppervlakken te reinigen zonder strepen achter te laten.

In combinatie met onze krachtige multireiniger, Prime Glass, wordt dagelijkse reiniging eenvoudig en effectief. Dit product is spaarzaam in gebruik, meer dan 90% biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij. De unieke formule zorgt voor een streepvrije reiniging en geeft uw ramen en spiegels een heldere glans. Breng Prime Glass onverdund aan met behulp van de sproeiflacon, bevochtig het oppervlak, en neem het af met de Prime Glass doek voor een vlekkeloos resultaat.

Over de auteur

Jesse van der Veen

Nieuwsgierig naar het gezicht achter de schermen? Maak kennis met Jesse van der Veen! Met een passie voor alles wat digitaal is en een liefde voor culinaire ontdekkingen, neem ik je graag mee op deze smaakvolle reis. Als Multimedia Content Specialist bij Weidelco BV ben ik constant op zoek naar innovatieve manieren om de wereld van voeding en e-commerce samen te brengen. Van het optimaliseren van websites tot het creëren van creatieve content, mijn doel is om jou te inspireren en te informeren. Proost op nieuwe avonturen en smakelijke verhalen!

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates