Reinigingsmiddelen | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Hygiëne en voedselveiligheid: oplossingen voor de voedingsindustrie

Haal het beste uit uw voedingsbedrijf met Weidelco's op maat gemaakte hygiëneoplossingen!

Bedrijfshygiëne en voedselveiligheid

Haal het beste uit uw voedingsbedrijf met Weidelco's op maat gemaakte hygiëneoplossingen!

Uw partner in voedselveiligheid en reiniging

Ontdek de kracht van Weidelco in het ondersteunen van uw voedingsbedrijf met op maat gemaakte hygiëneplannen en hoogwaardige reinigingsmiddelen van ons eigen merk, PrimesLab. Van een vlekkeloze werkomgeving tot verlengde houdbaarheid van uw producten, onze expertise in hygiëne en voedselveiligheid versterkt uw bedrijfsprestaties en vertrouwen van klanten.

PrimesLab: reinigingsoplossingen voor uw bedrijfshygiëne

Uw hygiëne-expert voor een veilige en schone voedingsomgeving

Ontdek het complete hygiëne- en reinigingsassortiment van Weidelco onder het huismerk ''PrimesLab''. PrimesLab biedt hoogwaardige reinigingsmiddelen voor bedrijfshygiëne en persoonlijke hygiëne, speciaal ontwikkeld om aan al uw hygiënevraagstukken te voldoen. Met PrimesLab kunt u kosten besparen, omdat de producten voor meerdere toepassingen geschikt zijn, zonder concessies te doen aan kwaliteit en hygiënenormen. Bij elke PrimesLab-aankoop ontvangt u een duidelijke handleiding voor gebruik en toepassing, evenals veiligheids- en productbladen voor uw hygiënehandboek.

Het 3-stappen plan van Primeslab:

1.

Analyse en Advies

We analyseren uw hygiënepraktijken en voedselveiligheidsprocessen, identificeren behoeften en bieden op maat gemaakt advies om uw hygiëneniveau te verbeteren.

2.

Implementatie en Training

Met het advies gaan we aan de slag, ondersteunen bij een systematisch plan, trainen uw personeel en implementeren voedselveilige procedures.

3.

Ondersteuning en Evaluatie

Onze toewijding blijft na de implementatie. We beantwoorden vragen, voeren controles uit en evalueren uw proces voor een veilige en tevredenstellende omgeving.

Uw persoonlijke hygiëne- en reinigingsadviseur: Bart Visser

Met een brede expertise op het gebied van hygiëne en schoonmaak staat Bart klaar om u gericht te helpen bij al uw vraagstukken. Hij zet zich in voor praktische oplossingen met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid, efficiëntie en kostenbesparingen, zodat uw bedrijf optimaal kan functioneren. Bart biedt training on the job en nazorg, waardoor uw medewerkers doelmatig en effectief kunnen werken, en uw bedrijf altijd voldoet aan de laatste eisen op het gebied van hygiëne.

Bart kijkt er naar uit om ook u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw schoonmaakbehoeften, waardoor uw bedrijf efficiënter en duurzamer kan werken. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met hem op voor meer informatie!

Hoe staat het met de hygiëne in uw bedrijf?

Start de online-hygiënecheck!

Ontvang direct een hygiënescore met een passend advies.

Verhoog uw winstgevendheid met ons gratis hygiëneplan

Waar schone kansen en smakelijk succes samenkomen!

Ontdek de sleutel tot winstgevendheid met ons gratis hygiëneplan. Dit uitgebreide plan biedt u praktische richtlijnen en adviezen om de voedselveiligheid in uw bedrijf te verbeteren. Met ons hygiëneplan kunt u op korte termijn al resultaten zien, terwijl u de risico's minimaliseert, de kwaliteit waarborgt en voldoet aan de geldende hygiënenormen. Verhoog uw winstgevendheid door te investeren in voedselveiligheid en geniet van een positieve reputatie, tevreden klanten en een succesvolle bedrijfsvoering.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates