Over ons | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Wij creëren successen met passie en kwaliteit!

Weidelco, waar inspiratie en innovatie samensmelten.

Wij creëren successen met passie en kwaliteit!

Weidelco, waar inspiratie en innovatie samensmelten.

Innovatieve partner in de voedingsbranche

Bij Weidelco zijn we gepassioneerd door voeding en culinaire creaties. Als toonaangevende groothandel in de voedingsbranche werken we nauw samen met versspecialisten, cateraars en andere spelers in de sector om hun culinaire ambities te ondersteunen en te versterken. Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten, innovatieve oplossingen en uitstekende service, zodat zij succesvol kunnen zijn in hun vakgebied.

Een team mét vakmensen
vóór vakmensen.
We leveren maatwerk en
ontzorgen onze klanten
Vandaag besteld, morgen
in huis. Franco geleverd!
Een familiebedrijf in
hart & nieren, sinds 1909!
Sterk in vernieuwende concepten,
bijvoorbeeld vega producten
Enige in Nederland met 4
vestigingen met grote voorraad!

Onze missie

Inspireren, innoveren en ondersteunen

Bij Weidelco is het onze missie om de voedingsindustrie te ondersteunen en te versterken door hoogwaardige producten, innovatieve oplossingen en uitstekende service te bieden. We streven ernaar om versspecialisten, cateraars en andere spelers in de sector te inspireren en te helpen bij het creëren van de meest smakelijke en verrukkelijke oplossingen. Ons onderscheidend vermogen ligt in onze diepgaande kennis en ervaring in de voedingsindustrie, ons gespecialiseerde totaalassortiment en klantspecifieke maatwerkoplossingen.

Onze missie is om voorop te lopen in deze dynamische sector, trends en ontwikkelingen nauwlettend te volgen, en deze te vertalen naar vernieuwende culinaire concepten. We streven naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid in alles wat we doen, en willen een hechte band creëren met onze klanten en partners, gebaseerd op vertrouwen, respect en wederzijdse groei.

Onze visie

Voortdurend in de pas met de markt

In een steeds veranderende markt waar het aanbod en de concurrentie toenemen, worden consumenten steeds kritischer en verwachten ze specifieke oplossingen die aansluiten bij hun behoeften. Bij Weidelco begrijpen we dat deze behoeften voortdurend evolueren en het vereist een scherp inzicht om ze bij te houden. Dankzij onze actuele marketinginzichten kunnen we het gedrag van consumenten volgen en daarop anticiperen met slimme inkoopbeslissingen. Zo kunnen onze klanten profiteren van belangrijke trends die hun omzet positief beïnvloeden. Met onze diepgaande kennis en ervaring in de voedingsindustrie kunnen we onze klanten altijd voorzien van de nieuwste trends en ontwikkelingen voor hun markt.

Onze missie en visie zijn gericht op het creëren van een markt waarin de behoeften van consumenten centraal staan en direct worden vervuld. Bij Weidelco zijn we klaar om uw culinaire ambities te ondersteunen en te versterken, zodat u altijd een stap voor blijft op uw concurrentie.

Al meer dan 100 jaar een familiebedrijf!

Bij Weidelco zijn we trots op onze rijke geschiedenis als familiebedrijf. Al meer dan 100 jaar staan we bekend om onze passie voor voeding en culinaire creaties. Wat begon als een bescheiden onderneming is uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in de voedingsindustrie.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates