Industrie | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Ondersteuning voor de voedingsindustrie

Wij bieden unieke oplossingen en  producten die naadloos aansluiten op uw zakelijke behoeften.

Ondersteuning voor de voedingsindustrie

Wij bieden unieke oplossingen en  producten die naadloos aansluiten op uw zakelijke behoeften.

Een gezonde bedrijfskolom

Van producent tot consument

Als totaalleverancier werken we nauw samen met alle schakels in de bedrijfskolom van de voedingsbranche. Deze benadering stelt ons in staat om het gehele proces te stroomlijnen, inzicht te krijgen in behoeften en verwachtingen, en een naadloze en betrouwbare samenwerking te waarborgen. Daarom heeft de voedingsindustrie onze speciale aandacht, omdat het het startpunt van het proces vormt en het essentieel is dat deze schakel optimaal presteert en functioneert.

Expertise in voedselveiligheid

FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd

Met de voortdurend veranderende normen en regelgeving op het gebied van voedselveiligheid, begrijpen we hoe overweldigend het kan zijn om alles bij te houden. Weidelco is uw betrouwbare gids die u helpt om aan deze strenge eisen te voldoen. Met onze hoogwaardige disposables en PBM dragen we bij aan het handhaven van een hygiënische en veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw voedselbedrijf te beschermen met onze expertise in voedselveiligheid!

Waarom Weidelco de beste keuze is voor de voedingsindustrie

1.

Gespecialiseerd in de Voedingsmiddelenindustrie

Onze diepgaande kennis en ervaring stellen ons in staat om nauw samen te werken met bedrijven in deze sector en hen te voorzien van de beste ingrediënten en benodigdheden.

2.

Uw complete partner voor benodigdheden

Als compleet leverancier bieden wij een alles-in-één oplossing voor uw onderneming, van ingrediënten tot gereedschappen en verpakkingsmaterialen.

3.

Maatwerk voor uw unieke bedrijfsbehoeften

Weidelco biedt klant specifiek maatwerk, zodat u producten kunt verkrijgen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten.

4.

Uw magazijn op afstand, zorgeloze leveringen

Met onze efficiënte en betrouwbare leveringsdiensten fungeert Weidelco als uw magazijn op afstand. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten, zonder de last van opslag en voorraadbeheer.

5.

Naadloze en vlekkeloze levering

Onze logistieke teams zorgen voor een zorgvuldige verwerking en levering van uw bestellingen, zodat u met een gerust hart kunt blijven werken aan uw succes.

Grootschalige inkoop: voordeel in prijs en kwaliteit

Ontdek hoe onze grootschalige inkoop uw bedrijf voorziet van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen!

We onderscheiden ons als groothandel in de voedingsmiddelenindustrie door onze expertise in grootschalige inkoop. Dankzij strategische samenwerkingen met betrouwbare leveranciers kopen we in grote hoeveelheden in, wat resulteert in scherpe prijs-kwaliteitverhoudingen en een uitgebreid assortiment. Zo kunt u als klant profiteren van producten tegen competitieve prijzen.

Ons team van experts in de voedingsindustrie

Vakkundig, gepassioneerd en altijd vernieuwend

Wat ons nog beter in staat stelt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, is ons gepassioneerde team van experts met diepgaande kennis en ervaring in de voedingssector. We begrijpen de uitdagingen van onze klanten en werken nauw samen om unieke strategieën te ontwikkelen die hun bedrijf laten groeien. Bij Weidelco gaan we verder dan alleen product levering; we bieden waardevol advies op maat. Vraag vandaag nog gratis advies aan en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst voor uw bedrijf.

Maatwerk voor voedingsindustrie

Behoeften detecteren en op maat antwoorden

Ons Industrie-team heeft ervaren voedingstechnologen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen en gericht kijken naar groeikansen en behoeften. Met deze inzichten bieden we op maat gemaakte producten aan om aan die behoeften te voldoen. Of het nu gaat om nieuwe voedingsmiddelen, productieprocessen verbeteren, of kwaliteit en veiligheid waarborgen, onze voedingstechnologen helpen graag met expertise. Neem contact op met ons en ontdek hoe we uw ambities in de voedingssector kunnen versterken.

Is uw voedingsbedrijf klaar voor duurzame groei?

Profiteer vandaag nog van kosteloos op maat gemaakt advies, voor gefocuste strategieën en duurzame groei.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates