Recepten service | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Ontvang maandelijks heerlijke recepten in uw inbox

Met Weidelco's receptenservice brengen we niet alleen smaak op het bord, maar ook succes in uw verszaak.

De kracht van vernieuwing

Bent u een gepassioneerde versspecialist en wilt u uw klanten steeds weer verrassen met nieuwe smaakvolle gerechten? Het aanbieden van diverse en verrassende gerechten essentieel is om klanten te blijven boeien. Daarom hebben we een speciale service ontwikkeld voor onze gewaardeerde versspecialisten.

Elke maand nieuwe smaakvolle inspiratie

Onze maandelijkse receptenmailing is uw geheime wapen om de concurrentie voor te blijven en uw klanten steeds opnieuw te betoveren. Elk recept is een kunstwerk, samengesteld door ervaren culinaire meesters, speciaal op maat gemaakt voor uw assortiment en de seizoenen. Ontdek nieuwe smaakcombinaties, seizoensgebonden perfectie en verrijk uw assortiment terwijl u uw klanten betrokken houdt en stappen voor blijft op uw concurrentie. Meld u vandaag nog aan voor onze maandelijkse receptenmailing en ontdek de geheimen van culinair succes!

De voordelen van onze recepten service:

1.

Versterkt uw klanttevredenheid 

Met onze receptenservice kunt u uw klanten steeds weer verrassen met nieuwe en smaakvolle gerechten. Dit leidt tot een hogere klantentevredenheid, loyaliteit en herhaalde aankopen, omdat uw klanten weten dat ze bij u steeds iets unieks en heerlijks kunnen verwachten.

2.

Geeft u concurrentievoordeel

Door gebruik te maken van onze culinaire expertise en seizoensgebonden recepten, kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Uw verszaak wordt een bestemming voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en vernieuwing, wat u een aanzienlijk concurrentievoordeel oplevert.

3.

Bespaart u tijd

Onze receptenservice bespaart u tijd en moeite bij het bedenken van nieuwe gerechten en het plannen van uw assortiment. De recepten zijn zorgvuldig samengesteld en passen perfect bij uw assortiment. Dit verhoogt de efficiëntie in uw keuken en bespaart kostbare tijd.

Hoe werkt de recepten service van Weidelco?

Het is simpel! Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuwe culinaire ideeën rechtstreeks in uw inbox. Onze recepten zijn afgestemd op uw assortiment en kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in uw winkelaanbod. Zo kunt u uw klanten steeds opnieuw verrassen.