Winkel formules | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Samen sterk in vers met Weidelco's winkelformules

Dankzij onze winkelformules tillen we versspecialisten naar een nieuw niveau.

Begeleiding voor versspecialisten

Weidelco heeft met trots diverse winkelformules ontwikkeld om versspecialisten te helpen in de veranderende markt. De moderne consument vraagt om een breder assortiment en steeds meer winkels zetten de stap naar de eetwinkel. Als versspecialist is het cruciaal om op te vallen, zowel door het assortiment aan te passen aan hedendaagse wensen als door deze veranderingen doeltreffend te promoten. Dankzij de winkelformules van Weidelco hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken.

Onze winkelformules

Onze winkelformules

Krachtige samenwerking met een ervaren marketingbureau

Wat onze formules zo sterk maakt is onze nauwe samenwerking met Bens, een ervaren marketingbureau gespecialiseerd in versspeciaalzaken. Deze samenwerking stelt ons in staat om een compleet pakket aan te bieden aan onze formule-afnemers. Bens verzorgt promotie, winkelinrichting en marketingstrategieën, terwijl Weidelco fungeert als totaalleverancier van assortiment en producten. Samen streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste tools en ondersteuning om succes te hebben in de  markt. Lijkt het u ook wat om deel uit te maken van een van onze formules? Vraag een adviesgesprek aan op www.bens.nl.

Winkelformules die bij iedereen passen

Zelfs als u van plan bent te starten in ambachtelijke voeding.

Elke versspecialist is uniek met zijn eigen waarden, assortiment en doelgroep. Daarom bieden we verschillende op maat gemaakte winkelformules aan, of u nu een ambachtelijke slager, poelier bent, of overweegt uw eigen verszaak te starten. Wij geloven dat uw succes ons succes is en we staan klaar om u te helpen slagen in de wereld van ambachtelijke voeding. Ontdek hoe onze formules uw onderneming kunnen versterken door een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates