Vis vink | Weidelco Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Vis vink

VLEES RECEPTEN

De Vis Vink is een heerlijk visgerecht met scholfilets omwikkeld met katenspek. De toevoeging van Bistro Kruidenolie Sweet Union geeft een smaakvolle en aromatische touch aan de schol. Het geheel wordt afgemaakt met gebakken uitjes en fijngesneden bos ui voor een knapperige en frisse smaak.


Werkwijze:

  1. Rol de scholfilets op en omwikkel ze vervolgens met het katenspek.
  2. Giet of kwast de Bistro Kruidenolie Sweet Union over de scholfilets.
  3. Garneer het geheel af met gebakken uitjes en fijngesneden bos ui.
  4. Bak de Vis Vinkjes gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Grondstoffen:

  • 6 stuks Schol filets (125/150 gram)
  • 6 stuks Katenspek plakjes
  • Bos ui

Benodigdheden:

  • 150 gram Bistro Kruidenolie Sweet Union
    Epos | Art. Nr. 121351150
  • 50 gram Gebakken uitjes
    Epos | Art. Nr. 121317655

Vis vink

VLEES RECEPTEN

Of het nu gaat om een intiem diner of een feestelijke gelegenheid, dit gerecht biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie op uw bord, maar ook een onvergetelijke combinatie van smaken en texturen die uw smaakpapillen zullen verwennen. Geniet van deze culinaire reis en laat de harmonie van smaken u betoveren.

Grondstoffen:

  • 6 stuks Schol filets (125/150 gram)
  • 6 stuks Katenspek plakjes
  • Bos ui

Benodigdheden:

  • 150 gram Bistro Kruidenolie Sweet Union
    Epos | Art. Nr. 121351150
  • 50 gram Gebakken uitjes
    Epos | Art. Nr. 121317655

Werkwijze:

  1. Rol de scholfilets op en omwikkel ze vervolgens met het katenspek.
  2. Giet of kwast de Bistro Kruidenolie Sweet Union over de scholfilets.
  3. Garneer het geheel af met gebakken uitjes en fijngesneden bos ui.
  4. Bak de Vis Vinkjes gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates