Tandoori vis met rijst | Weidelco Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Tandoori vis met rijst

VLEES RECEPTEN

Een overheerlijk gerecht waarin malse visfilets worden gemarineerd in een kruidige tandoori saus en geserveerd op een bed van luchtige basmatirijst. De basmatirijst vormt het ideale complement, waardoor elke lepel een reis wordt door de rijke smaken van dit gerecht. Ervaar een culinair festijn met deze Tandoori Vis Rijst, een perfecte fusie van smaken die de zintuigen verwent en een onvergetelijke eetervaring biedt.


Werkwijze:

1. Bereiding van de Witvis:

- Gaar de witvis tot deze volledig gaar is.
- Snijd de gegaarde witvis in blokjes.

2. Garing van de Groenten:

- Gaar de groenten in de steamer of in een pan tot ze beetgaar zijn. Dit kan tegelijkertijd met de witvis of apart, afhankelijk van de kooktijden van de gebruikte groenten.

3. Mengen van Groenten en Saus:

- Meng de gegaarde groenten met de gekozen saus in een grote kom.
- Voeg daarna voorzichtig de gegaarde witvisblokjes toe aan de groenten en saus.
- Meng alles rustig door elkaar zodat de vis gelijkmatig is bedekt met de saus.

4. Toevoegen van Kokosmelk (Optioneel):

- Voeg indien gewenst iets kokosmelk toe aan het groente- en vismengsel voor extra romigheid en smaak. Meng opnieuw om de kokosmelk gelijkmatig te verdelen.

5. Serveren met Rijst:

- Serveer het gerecht bovenop een bedje van gestoomde rijst.

Serveertip:

- Garneer het gerecht eventueel met gehakte koriander, limoenpartjes of gesneden rode chili voor wat extra pit.

Dit heerlijke gerecht van witvis en groenten in kokossaus is nu klaar om te serveren. Geniet van de exotische smaken en de romigheid van de kokosmelk, perfect gecombineerd met de versheid van de groenten en de zachte textuur van de witvis.

Grondstoffen:

  • 1000 Gram Witvis stevig ( Victoria, Tilapia, Panga)
  • 1000 Gram Bloemkool roosjes
  • 500 Gram Courgette
  • 300 Gram Paprika rood
  • 200 Gram Rode ui

Benodigdheden:

  • 600 Gram Tandoori Buttermilch saus
    Tijdelijk 13,5% korting

    Qualité d'Or | Art. Nr. 123052600

Tandoori vis met rijst

VLEES RECEPTEN

Een overheerlijk gerecht waarin malse visfilets worden gemarineerd in een kruidige tandoori saus en geserveerd op een bed van luchtige basmatirijst. De basmatirijst vormt het ideale complement, waardoor elke lepel een reis wordt door de rijke smaken van dit gerecht. Ervaar een culinair festijn met deze Tandoori Vis Rijst, een perfecte fusie van smaken die de zintuigen verwent en een onvergetelijke eetervaring biedt.

Grondstoffen:

  • 1000 Gram Witvis stevig ( Victoria, Tilapia, Panga)
  • 1000 Gram Bloemkool roosjes
  • 500 Gram Courgette
  • 300 Gram Paprika rood
  • 200 Gram Rode ui

Benodigdheden:

  • 600 Gram Tandoori Buttermilch saus
    Tijdelijk 13,5% korting

    Qualité d'Or | Art. Nr. 123052600

Werkwijze:

1. Bereiding van de Witvis:

- Gaar de witvis tot deze volledig gaar is.
- Snijd de gegaarde witvis in blokjes.

2. Garing van de Groenten:

- Gaar de groenten in de steamer of in een pan tot ze beetgaar zijn. Dit kan tegelijkertijd met de witvis of apart, afhankelijk van de kooktijden van de gebruikte groenten.

3. Mengen van Groenten en Saus:

- Meng de gegaarde groenten met de gekozen saus in een grote kom.
- Voeg daarna voorzichtig de gegaarde witvisblokjes toe aan de groenten en saus.
- Meng alles rustig door elkaar zodat de vis gelijkmatig is bedekt met de saus.

4. Toevoegen van Kokosmelk (Optioneel):

- Voeg indien gewenst iets kokosmelk toe aan het groente- en vismengsel voor extra romigheid en smaak. Meng opnieuw om de kokosmelk gelijkmatig te verdelen.

5. Serveren met Rijst:

- Serveer het gerecht bovenop een bedje van gestoomde rijst.

Serveertip:

- Garneer het gerecht eventueel met gehakte koriander, limoenpartjes of gesneden rode chili voor wat extra pit.

Dit heerlijke gerecht van witvis en groenten in kokossaus is nu klaar om te serveren. Geniet van de exotische smaken en de romigheid van de kokosmelk, perfect gecombineerd met de versheid van de groenten en de zachte textuur van de witvis.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates