Knolselderij Margherita | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Knolselderij Margherita

VEGETARISCHE RECEPTEN

De combinatie van verse groenten, sappige tomatensalsa en romige mozzarella zorgt voor een heerlijke en voedzame maaltijd. Dit gerecht is perfect voor wie op zoek is naar een lichtere optie zonder concessies te doen aan smaak en voldoening.


Werkwijze:

  1. Snijd de knolselderij in 10 plakken van ongeveer 0,5 cm dik.
  2. Bestrijk de plakken met de pesto en vacumeer ze met de olijfolie.
  3. Gaar de knolselderij sous vide op 80°C gedurende 1 uur.
  4. Laat de knolselderij afkoelen en haal ze uit het vacuüm.
  5. Beleg de knolselderij met de tomaten salsa en bestrooi met de mozzarella.
  6. Bak de knolselderij pizza gedurende 12 minuten op 180°C.

Grondstoffen:

  • Knolselderij | 2 stuks
  • Mozzarella | 250 gram
  • Olijfolie | 150 ml

Benodigdheden:

  • 500 gram Tomaten salsa
    Bresc | Art. Nr. 122761900
  • 250 gram Pesto verde
    Bresc | Art. Nr. 122763450
  • Novato 227x78x35 
    Weidelco | Art. Nr. 111146240

Knolselderij Margherita

VEGETARISCHE RECEPTEN

De combinatie van verse groenten, sappige tomatensalsa en romige mozzarella zorgt voor een heerlijke en voedzame maaltijd. Dit gerecht is perfect voor wie op zoek is naar een lichtere optie zonder concessies te doen aan smaak en voldoening.

Grondstoffen:

  • Knolselderij | 2 stuks
  • Mozzarella | 250 gram
  • Olijfolie | 150 ml

Benodigdheden:

  • 500 gram Tomaten salsa
    Bresc | Art. Nr. 122761900
  • 250 gram Pesto verde
    Bresc | Art. Nr. 122763450
  • Novato 227x78x35 
    Weidelco | Art. Nr. 111146240

Werkwijze:

  1. Snijd de knolselderij in 10 plakken van ongeveer 0,5 cm dik.
  2. Bestrijk de plakken met de pesto en vacumeer ze met de olijfolie.
  3. Gaar de knolselderij sous vide op 80°C gedurende 1 uur.
  4. Laat de knolselderij afkoelen en haal ze uit het vacuüm.
  5. Beleg de knolselderij met de tomaten salsa en bestrooi met de mozzarella.
  6. Bak de knolselderij pizza gedurende 12 minuten op 180°C.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates