Verpakkingsmachine | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Welkom bij de toekomst van uw productieproces!

Optimaliseer uw workflow met de TSS 102 semi-automaat en ervaar minder druk,
betere voorbereiding en snellere service.

Welkom bij de toekomst van uw productieproces!

Optimaliseer uw workflow met de TSS 102 semi-automaat en ervaar minder druk,
betere voorbereiding en snellere service.

Wat maakt de TSS 102 uniek?

Deze innovatieve machine is geschikt voor een breed scala aan producten, van smakelijke vleeswaren tot verse maaltijden en verrukkelijke sauzen. De duurzame en recyclebare verpakkingen van Novato, gecombineerd met de begassingsmogelijkheid voor 100% langere houdbaarheid, maken de TSS 102 de verantwoorde keuze voor uw onderneming.

Tijdsbesparing en efficiënt vooruitwerken

De inpakmachine van Weidelco biedt de mogelijkheid om ver vooruit te werken, waardoor u minder afhankelijk bent van de tijd van uw personeel. Door alles van tevoren te kunnen voorverpakken, wordt de werkdruk aanzienlijk verminderd. Met de begasmethode blijven maaltijden langer houdbaar, waardoor u vooruit kunt werken zonder in te leveren op kwaliteit of houdbaarheid. Dit stelt u in staat om piekmomenten soepeler te beheren en uw klanten de aandacht te geven die ze verdienen.

Producten blijven 2x langer houdbaar

Dankzij onze geavanceerde begaste voorverpakkingsmethode blijven de producten maar liefst 100% langer houdbaar. Deze innovatieve techniek houdt schadelijke organismen op afstand door de verpakking te vullen met een beschermend gas, waardoor de versheid van de producten behouden blijft. De zorgvuldig gecreëerde atmosfeer in de verpakking vertraagt het bederfproces, zodat klanten langer kunt genieten van de kwaliteit en smaak van uw producten.

Ontdek alle voordelen:

  1. Langer houdbaar: Begast verpakken is 100% langer houdbaar
  2. Efficiënter voorverpakken: Minder druk op uw personele capaciteit
  3. Veelzijdig gebruik: Geschikt voor oven, magnetron en diepvries
  4. Duurzaam: 95% minder plastic
  5. Recyclebaar.: Verpakkingen kunnen bij het oud papier
  6. Klanttevredenheid: Klanten worden sneller geholpen

Verhoog uw winst

De TSS102 inpakmachine van Weidelco is een rendabele investering die uw bedrijfsresultaten optimaliseert. Met efficiëntere verpakkingsprocessen en de mogelijkheid tot vooraf verpakken, bespaart u aanzienlijk op arbeidskosten en operationele uitgaven. Verminderde werkdruk tijdens piekmomenten zorgt voor een gestroomlijnde workflow, terwijl de begasmethode bijdraagt aan langere houdbaarheid en minimaliseert verspilling. Deze geavanceerde technologie verhoogt niet alleen de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen, maar draagt ook bij aan een verhoogde winstgevendheid.

Wat anderen zeggen over onze inpakmachine

Slagerij van Roessel

"Dankzij de inpakmachine van Weidelco kunnen we onze klanten veel sneller van dienst zijn. We kunnen onze productie door de inpakmachine reduceren tot slechts enkele sessies per week."

★★★★★

Slagerij Antens

"Dankzij Weidelco's inpakmachine hebben we onze winkel getransformeerd met meer beleving en voorverpakte producten, waardoor we efficiënter kunnen werken.''

★★★★★

Slagerij van Hoof

''Wij verkopen onze maaltijden uitsluitend voorverpakt. Daardoor verkopen we aanzienlijk meer. Het blijkt dat we klanten op ideeën brengen.''

★★★★★

Klaar om uw bedrijf efficiënter te laten werken?

Maak gratis een afspraak met onze expert.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates