Tagliatelle met kip in pestoroomsaus
KERST RECEPTEN
Creëer deze feestelijke Tagliatelle met Kip in Pestoroomsaus voor een onvergetelijke kerstmaaltijd. Geniet van malse kipfilet, wokgroenten en verse tagliatelle, overgoten met een verrukkelijke champignon-pestoroomsaus. Een culinair meesterwerk om de kersttafel te verrijken!
Werkwijze:
- Meng schone kipfilet met 10% tumblingmix oplossing en 15 gram kipkruiden. Verpak dit vacuüm en laat het een nacht rusten.
- Gaar de kip in vacuüm op 80ºC met 100% stoom gedurende 75 minuten. Koel het vlees terug en portioneer het in kleine schijfjes.
- Voor de saus, meng 1 kg champignonsaus Benel België met fijn gesneden ui, rode paprika en champignons. Bak en gaar de groenten en breng op smaak met zout, peper en knoflook.
- Kook de verse tagliatelle volgens de receptuur, breng op smaak met zout en mushroommix van Bresc. Meng de gewokte groenten door de pasta.
- Presenteer de pasta en groenten met daarnaast de kip in pestoroomsaus.
Geniet van deze heerlijke Tagliatelle met Kip in Pestoroomsaus, een smaakvolle combinatie van malse kip, verse groenten en een verrukkelijke pestoroomsaus. Een culinair genot op je bord!"
Ingrediënten:
Kipbereiding:
- Kipfilet
- Tumblingmix (10% oplossing)
- Kipkruiden (15 gram)
Pestoroomsaus:
- Champignonsaus Benel België (1 kg)
- Verse groenten: ui, rode paprika, champignons
- Zout, peper, knoflook (naar smaak)
Tagliatelle:
- Verse tagliatelle
- Zout
- Mushroommix van Bresc
Tagliatelle met kip in pestoroomsaus
KERST RECEPTEN
Creëer deze feestelijke Tagliatelle met Kip in Pestoroomsaus voor een onvergetelijke kerstmaaltijd. Geniet van malse kipfilet, wokgroenten en verse tagliatelle, overgoten met een verrukkelijke champignon-pestoroomsaus. Een culinair meesterwerk om de kersttafel te verrijken!
Ingrediënten:
Kipbereiding:
- Kipfilet
- Tumblingmix (10% oplossing)
- Kipkruiden (15 gram)
Pestoroomsaus:
- Champignonsaus Benel België (1 kg)
- Verse groenten: ui, rode paprika, champignons
- Zout, peper, knoflook (naar smaak)
Tagliatelle:
- Verse tagliatelle
- Zout
- Mushroommix van Bresc
Werkwijze:
- Meng schone kipfilet met 10% tumblingmix oplossing en 15 gram kipkruiden. Verpak dit vacuüm en laat het een nacht rusten.
- Gaar de kip in vacuüm op 80ºC met 100% stoom gedurende 75 minuten. Koel het vlees terug en portioneer het in kleine schijfjes.
- Voor de saus, meng 1 kg champignonsaus Benel België met fijn gesneden ui, rode paprika en champignons. Bak en gaar de groenten en breng op smaak met zout, peper en knoflook.
- Kook de verse tagliatelle volgens de receptuur, breng op smaak met zout en mushroommix van Bresc. Meng de gewokte groenten door de pasta.
- Presenteer de pasta en groenten met daarnaast de kip in pestoroomsaus.
Geniet van deze heerlijke Tagliatelle met Kip in Pestoroomsaus, een smaakvolle combinatie van malse kip, verse groenten en een verrukkelijke pestoroomsaus. Een culinair genot op je bord!"