Maaltijdpan Varkenshaas Champignonroomsaus | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Maaltijdpan Varkenshaas Champignonroomsaus

VLEES RECEPTEN

Ervaar de heerlijke Maaltijdpan Varkenshaas Champignonroomsaus, een smaakvolle mix van malse varkenshaas, gegaarde sperzieboontjes, gebakken gerookte spekjes, stoofpeertjes, gekookte spruitjes, knapperige aardappelwedges en verse bospaddenstoelen. Overgoten met een verrukkelijke champignonroomsaus. Geniet van deze feestelijke combinatie, gepresenteerd in onze Alu partyschaal. Een gemakkelijke en smaakvolle maaltijd, perfect voor elk speciaal moment.


Werkwijze:

  1. Bak de aardappelwedges met een vleugje World Grill French Garden.
  2. Meng de gegaarde sperzieboontjes met de gebakken spekjes.
  3. Gaar de varkenshaas met peper, zout en tumblingmix in vacuüm in de steamer.
  4. Kook de Oosterse rijst volgens het recept.
  5. Kook de spruitjes gaar en bak de bospaddenstoelen mooi bruin.
  6. Vul de alu partyschaal met de gegaarde en gesneden varkenshaas, een alu cup vullen met champignonsaus, de sperzieboontjes met spekjes, Oosterse rijst, gekookte hele peertjes, gebakken aardappelwedges en spruitjes.
  7. Decoreer de gesneden varkenshaas met wat champignonroomsaus en gebakken bospaddenstoelen. Het totale gewicht is 500-550 gram per persoon.

Grondstoffen:

  • Varkenshaas
  • Sperzieboontjes, gegaard
  • Gebakken gerookte spekjes
  • Stoofpeertjes, heel
  • Spruitjes, gekookt
  • Aardappelwedges, gebakken
  • Bospaddenstoelen, vers fijn

Benodigdheden:

  • Champignonroomsaus
    Benel | Art. Nr. 122651650
  • Tumblingmix
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123016900
  • Rijstmix Oosterse
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123016095
  • Alu cup ovaal
    Weidelco | Art. Nr. 111150100
  • Alu partyschaal rond
    Weidelco | Art. Nr. 111827020
  • Deksel partyschaal
    Weidelco | Art. Nr. 111827010

Maaltijdpan Varkenshaas Champignonroomsaus

VLEES RECEPTEN

Ervaar de heerlijke Maaltijdpan Varkenshaas Champignonroomsaus, een smaakvolle mix van malse varkenshaas, gegaarde sperzieboontjes, gebakken gerookte spekjes, stoofpeertjes, gekookte spruitjes, knapperige aardappelwedges en verse bospaddenstoelen. Overgoten met een verrukkelijke champignonroomsaus. Geniet van deze feestelijke combinatie, gepresenteerd in onze Alu partyschaal. Een gemakkelijke en smaakvolle maaltijd, perfect voor elk speciaal moment.

Grondstoffen:

  • Varkenshaas
  • Sperzieboontjes, gegaard
  • Gebakken gerookte spekjes
  • Stoofpeertjes, heel
  • Spruitjes, gekookt
  • Aardappelwedges, gebakken
  • Bospaddenstoelen, vers fijn

Benodigdheden:

  • Champignonroomsaus
    Benel | Art. Nr. 122651650
  • Tumblingmix
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123016900
  • Rijstmix Oosterse
    Qualité d'Or | Art. Nr. 123016095
  • Alu cup ovaal
    Weidelco | Art. Nr. 111150100
  • Alu partyschaal rond
    Weidelco | Art. Nr. 111827020
  • Deksel partyschaal
    Weidelco | Art. Nr. 111827010

Werkwijze:

  1. Bak de aardappelwedges met een vleugje World Grill French Garden.
  2. Meng de gegaarde sperzieboontjes met de gebakken spekjes.
  3. Gaar de varkenshaas met peper, zout en tumblingmix in vacuüm in de steamer.
  4. Kook de Oosterse rijst volgens het recept.
  5. Kook de spruitjes gaar en bak de bospaddenstoelen mooi bruin.
  6. Vul de alu partyschaal met de gegaarde en gesneden varkenshaas, een alu cup vullen met champignonsaus, de sperzieboontjes met spekjes, Oosterse rijst, gekookte hele peertjes, gebakken aardappelwedges en spruitjes.
  7. Decoreer de gesneden varkenshaas met wat champignonroomsaus en gebakken bospaddenstoelen. Het totale gewicht is 500-550 gram per persoon.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates