Gehaktsteak Hachee | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Gehaktsteak Hachee

VLEES RECEPTEN

Ontdek de smaakvolle combinatie van onze Gehaktsteak Hachee, een heerlijke variatie op de traditionele gehaktsteak. Dit sappige gerecht begint met hoogwaardig Rundergehakt, fijngemalen tot de perfecte textuur met behulp van een 8 mm plaat. De toevoeging van smaakvolle Hachee kruiden, Binding vero, en gebakken uiensnippers brengt een unieke twist aan het gehakt.


Werkwijze:

  1. Maal het Rundergehaktvlees eenmaal door een 8 mm plaat.
  2. Kruid het vlees met Hachee kruiden, Binding vero, gebakken uiensnippers en voeg water toe. Meng kort.
  3. Maal het mengsel vervolgens door een 3 mm plaat.
  4. Portioneer het gehakt op het gewenste gewicht.
  5. Presenteer de gehaktsteaks op een schaal met een ring van ui op de burger. Leg ook wat uien op de schaal.
  6. Bak de gehaktsteaks kort, ongeveer 10 minuten.

Grondstoffen:

  • 1000 gram Rundergehakt
  • 150 gram Ui
  • 30 gram Water

Benodigdheden:

  • 25 gram Hachee kruiden met zout
    Verstegen | Art. Nr. 122120825
  • 30 gram Binding vero
    Verstegen | Art. Nr. 122112258
  • 50 gram Uiensnippers vers gebakken
    Verstegen | Art. Nr. 122142775

Gehaktsteak Hachee

VLEES RECEPTEN

Ontdek de smaakvolle combinatie van onze Gehaktsteak Hachee, een heerlijke variatie op de traditionele gehaktsteak. Dit sappige gerecht begint met hoogwaardig Rundergehakt, fijngemalen tot de perfecte textuur met behulp van een 8 mm plaat. De toevoeging van smaakvolle Hachee kruiden, Binding vero, en gebakken uiensnippers brengt een unieke twist aan het gehakt.

Grondstoffen:

  • 1000 gram Rundergehakt
  • 150 gram Ui
  • 30 gram Water

Benodigdheden:

  • 25 gram Hachee kruiden met zout
    Verstegen | Art. Nr. 122120825
  • 30 gram Binding vero
    Verstegen | Art. Nr. 122112258
  • 50 gram Uiensnippers vers gebakken
    Verstegen | Art. Nr. 122142775

Werkwijze:

  1. Maal het Rundergehaktvlees eenmaal door een 8 mm plaat.
  2. Kruid het vlees met Hachee kruiden, Binding vero, gebakken uiensnippers en voeg water toe. Meng kort.
  3. Maal het mengsel vervolgens door een 3 mm plaat.
  4. Portioneer het gehakt op het gewenste gewicht.
  5. Presenteer de gehaktsteaks op een schaal met een ring van ui op de burger. Leg ook wat uien op de schaal.
  6. Bak de gehaktsteaks kort, ongeveer 10 minuten.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates