Barbecues | Weidelco
Sla naar hoofdinhoud Sla naar footer

Ontdek onze professionele BBQ's: ontsteek uw grillmeesterschap

Ontdek de ultieme BBQ-ervaring met onze professionele BBQ's en veras uw doelgroep met ongekende professionaliteit!

Van budget tot premium: ontdek onze barbecue collectie

Stap binnen in de wereld van heerlijk buiten koken met onze uitgebreide barbecue collectie! Bij Weidelco hebben we voor ieder wat wils, of u nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie of wilt genieten van de ultieme premium barbecue-ervaring. Laat u inspireren door onze veelzijdige selectie barbecues en vind de perfecte match voor uw smaak en behoeften. Ontdek nu de mogelijkheden en laat uw culinaire avontuur beginnen met een van onze smaakvolle barbecues!

Green Egg: een culinaire grill sensatie voor professionals

Jouw partner voor buitenkoken, catering en evenementen!

Wij zijn trots dat we ook Green Eggs in ons assortiment hebben. Deze iconische kamado-grills staan bekend om hun veelzijdigheid en uitstekende prestaties, waardoor ze favoriet zijn bij professionele koks en BBQ-liefhebbers over de hele wereld. Met een Green Egg kunt u uw gerechten naar een hoger niveau tillen, of u nu buiten kookt tijdens evenementen, catering verzorgt of de BBQ's verhuurt als extra service. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze vertegenwoordigers om assortiment te ontdekken en laat uw culinaire mogelijkheden groeien met de Green Egg van Weidelco!

OFYR: een culinair meesterwerk voor buiten koken

Kook als een ware meester in de buitenlucht en creëer onvergetelijke smaakervaringen voor uw gasten.

De OFYR, met zijn unieke en veelzijdige design, opent de deuren naar een nieuwe wereld van gezond buiten koken. De kegelvormige vuurschaal dient niet alleen als bron van warmte en sfeer, maar ook als bakplaat en plancha, waardoor u de meest verrukkelijke gerechten kunt bereiden. Als erkende OFYR dealer in Nederland en België, bieden wij niet alleen deze prachtige buitenkooktoestellen aan, maar staan wij ook tot uw dienst met deskundig advies, persoonlijke bezorging en begeleiding. Bent u geïnteresseerd in ons gehele assortiment van Ofyr? Plan dan nu een afspraak met onze specialisten en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen!

Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten!

Ontdek met onze expertise de juiste barbecues voor uw bedrijf.

Blijf op de hoogte van nieuws, achtergronden en kennisupdates